Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

juni 2023

Kunstmarkt Rosmalen – klein Montmartre

juni 11 @ 11:00 - 17:00
Rosmalen, De Driesprong
Rosmalen, Nederland
+ Google Maps
Gratis

De grootste kunstmarkt van Brabant! Het hele centrum van Rosmalen waan je je in Franse sferen. Ruim 120 kunstenaars en meer dan 150 lokale muzikanten/zangers/dansers luisteren dit spektakel op.

Meer weten »

juli 2023

Kunstmarkt Spaarndam

juli 15 @ 11:00 - 17:00
Spaarndam, Westkolk
Spaarndam, Noord Holland Nederland
+ Google Maps
Gratis

Als trouwe deelnemer staan we ook in 2023 twee keer in het gezellige en pittoreske Spaarndam en wel op 15 juli en 5 augustus. Samen met 40 kunstenaars en gezellige muziek is het goed toeven in dit mooie Noord-Hollandse dorp aan de Spaarne.

Meer weten »

augustus 2023

Kunstmarkt Spaarndam

augustus 5 @ 11:00 - 17:00
Spaarndam, Westkolk
Spaarndam, Noord Holland Nederland
+ Google Maps
Gratis

Als trouwe deelnemer staan we ook in 2023 ook een tweede keer in het gezellige en pittoreske Spaarndam en wel op 5 augustus. Samen met 40 kunstenaars en gezellige muziek is het goed toeven in dit mooie Noord-Hollandse dorp aan de Spaarne.

Meer weten »

Walkartmarkt Zeist -onder voorbehoud-

augustus 12 @ 10:00 - 17:00
Walkartpark Zeist, Nederland + Google Maps
Gratis

Op deze kunstmarkt komen zo’n vierduizend bezoekers af! Zij kunnen genieten van een gevarieerde aanbod van kunst en kunstnijverheid met spetterende muziekoptredens.

Meer weten »

september 2023

Kunstmarkt Capelle aan den IJssel

september 9 @ 10:30 - 16:30
Capelle aan den IJssel, Stadsplein 5
Capelle aan den IJssel, Nederland
+ Google Maps
Gratis

Als trouwe deelnemer staan we ook dit jaar weer langs de gezellige Kerklaan. Met meer dan 50 andere kunstenaars is er een gevarieerd aanbod van kunst. Het geheel wordt altijd prima verzorgd met muziek, een hapje en een drankje! Het valt traditiegetrouw samen met Open Monumentendag.

Meer weten »

oktober 2023

Zeldzaam mooi Gouda

oktober 1 @ 11:00 - 17:00
Gouda, Markt
Gouda, Nederland
+ Google Maps
Gratis

De zeldzaam mooi markt is een markt met zeldzaam mooie producten van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Alle producten zijn handgemaakt, zelfontworpen of in kleine oplages (lokaal) geproduceerd. Daarnaast worden er ook ambachtelijke (biologische) lekkernijen verkocht en zijn er verschillende workshops en demonstraties. Ook aan de muzikale omlijsting is gedacht met met met oude singletjes; jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen